Kotimaantyö

Osallistu kanssamme Jumalan näkyyn saavuttaa Suomi evankeliumilla elinvoimaisten seurakuntien ja uusien seurakuntien syntymisen kautta.

Elinvoimaiset seurakunnat

Elinvoimaiset ja tehtäväänsä toteuttavat seurakunnat ovat Jumalan pelastussanoman ja Jumalan valtakunnan laajentamisen väline. Elinvoimainen seurakunta toteuttaa Jumalan antamaa tehtävää käytännön rakkauden teoin ja evankeliumia julistaen. Lahjoittamalla työhömme osallistut samalla Jumalan näyn toteutumiseen Suomessa.

Seurakunnanistutus

Suomi tarvitsee uusia seurakuntia, jotka saavuttavat muuttuvan yhteiskuntamme ja aikamme ihmisen evankeliumilla ja Jumalan rakkaudella relevantilla ja tuoreella tavalla. Paikallisseurakunta antaa ihmiselle hyvän ja turvallisen ympäristön kasvaa ihmisenä lähimmäistä ja Jumalaa palvellen. Haluamme perustaa 27 uutta seurakuntaa tai missionaalista yhteisöä vuoteen 2030 mennessä. Lahjoittamalla tuet uuden tiimin lähettämistä pääkaupunkiseudulle tai kasvukeskukseen.
Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Vapaakirkolle rahankeräysluvan: RA/2020/1485, joka on voimassa toistaiseksi. Lupa on voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.