Rakennetaan

yhdessä tulevaisuutta

Tiesitkö, että Kiponniemessä on

Kiponniemi on paikka, johon on helppo tulla ja hyvä olla. Tilat pursuavat osanottajien määrästä ja uutta tilaa tarvitaan kipeästi. Vanhat lomamökit ovat jo tulleet tiensä päähän ja eivät enää täytä nykyaikaisen toiminnan tarpeita. Uutta tilaa olisi saatava ja nopeasti.

Vapaakirkon hallitus teki päätöksen, että Kiponniemeen rakennetaan uusi majoitusrakennus, joka on saanut työnimekseen Herätys. Rakentaminen tehdään täysin lahjoitusvaroilla. Korona-pandemian kuristaessa taloutta on päätetty, että aiemmin suunnitellusta poiketen, rakentaminen alkaa vasta sitten, kun tarvittavat varat on kerätty. Koko hankkeen budjetti on noin 750.000, josta on koossa noin puolet.

Tule mukaan tekemään tulevaisuutta. Sinua tarvitaan juuri nyt. Rakennuksen pohjatyöt on jo tehty!

Anna lahjasi Kiponniemen uuteen majoitusrakennukseen. Mahdollistat kymmenen uuden majoitushuoneen rakentamisen ja uusien ryhmien kohtaamisen Kiponniemessä!

-

Lahjoita suoraan verkkopankin avulla ylläolevasta linkistä

48808

Näppäile lahjoitussumma ja kohteen numero sovelluksessa tai klikkaa ylläolevaa linkkiä

FI13 5680 0020 2843 90

Tehdessäsi tilisiirron, käytä kohteen viitenumeroa 28503

Siitä saakka kun Kiponniemi hankittiin Vapaakirkolle, se on ollut Jumalan ja ihmisten kohtaamisen paikka. Yli 50 vuotta se on koonnut eri ikäisiä ihmisiä eri lähtökohdista ja eri perinteistä yhteen kohtaamaan toisiaan ja tekemään asioita yhdessä. Oheinen kuva on Kiponniemen Tukirenkaan ystäväpäiviltä, jossa syksyn lehdet saavat kyytiä, kun yhdessä tehdään.

Kiponniemen toimintaa rahoitetaan pääasiallisesta osanottomaksuilla ja tilojen vuokraamisella. Jotta mahdollisimman monet pääsisivät Kiponniemeen, hinnat pyritään pitämään niin pienenä kuin mahdollista. Se käytännössä tarkoittaa sitä, että tarvitsemme ystäviä, jotka antavat omastaan. Saaduilla varoilla kannatetaan toimintaa ja mahdollistetaan myös niiden pääsy mukaan, joilla ei muuten olisi pääsyä mukaan.
Antamalla lahjasi tuet Kiponniemen toimintaa ja mahdollistat jonkun sellaisen pääsyn Kiponniemeen, jolle itselleen se ei olisi syystä tai toisesta mahdollista.

Jos haluat liittyä Kiponniemen Tukirenkaan jäseneksi, saat lisätietoa siitä vierailemalla Kiponniemen nettisivujen Tukirengas-osiossa.

Kiitos lahjastasi!

-

Lahjoita suoraan verkkopankin avulla ylläolevasta linkistä

68939

Näppäile lahjoitussumma ja kohteen numero sovelluksessa tai klikkaa ylläolevaa linkkiä

FI67 5680 0020 2886 56

Tehdessäsi tilisiirron, käytä kohteen viitenumeroa 80101

Poliisihallitus on myöntänyt Suomen Vapaakirkolle rahankeräysluvan: RA/2020/1485, joka on voimassa toistaiseksi. Lupa on voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Kerätyt varat käytetään Kiponniemen osalta lyhytkurssitoimintaa tarjoavan kurssikeskuksen toiminta- ja palkkakulujen kattamiseen sekä kiinteistön parannustöihin. Lisäksi varoja voidaan käyttää Kiponniemen kurssikeskuksen kiinteistön uudisrakennustöihin.