Lahjoita

diakoniatyölle
​Haluamme tarjota apua ja toivoa jaettavan ruoan, kohtaamisen ja palvelun muodossa. Kyseessä voi olla lämmin ateria, keskusteluapu, kotikäynti, kuntouttava työtoiminta, Alfa-kurssi vankilassa, ylijäämäruoka tai lahjoituksia. Tule mukaan auttamaan.

ViaDia ry on Suomen Vapaakirkon arvoihin perustuva valtakunnallinen diakoniatyön kattojärjestö kymmenille diakoniatyötä tekeville yhdistyksille. ViaDia ry:n visiona on palvella Jumalaa ja lähimmäisiä Suomessa ja ulkomailla. Valtakunnallinen ViaDia ry kouluttaa, koordinoi ja mahdollistaa diakoniatyön kehittymisen eri puolilla Suomea. ViaDia ry yhdessä paikallisyhdistysten kanssa muodostaa ViaDia-liikkeen, jossa tehdään työtä seitsemän eri työalan kautta. Diakonisen avun sisältö vaihtelee paikkakunnasta riippuen, mutta idea on sama. Haluamme tarjota apua ja toivoa jaettavan ruoan, kohtaamisen ja palvelun muodossa. ViaDia-liikkeen työ tavoittaa päivittäin tuhansia suomalaisia.

Voit tukea työtämme osallistumalla keräykseemme valitsemallasi summalla. Tutustu eri keräyskohteisiin alla, ja tule mukaan lahjoittajaksi. Tarvitsemme tukeasi, jotta voimme vastata laajenevan diakoniatyön tarpeisiin. Kiitos lahjoituksestasi!

ViaDia-paikallisyhdistykset ja vapaaseurakunnat tarjoavat ruoka-apua. Periaatteidemme mukaisesti kaikki jaettava ruoka on ilmaista ja vastikkeetonta.

Viitenumero tilille maksettaessa 800 30304

Tunnuslauseemme Kaiken ikää samalla tiellä johdattaa meitä tarjoamaan oikea-aikaista, kohdistettua apua, tukea ja rinnalla kulkemista ikääntyville.

Viitenumero tilille maksettaessa 801 30301

Haluamme rinnalla kulkien tarjota paikkakuntakohtaisesti erilaista vapaa-ajantoimintaa, työllisyyspoliittisia palveluja ja mahdollisuuksia suomen kielen oppimiseen.

Viitenumero tilille maksettaessa 802 30308

Haluamme tukea rangaistusseuraamuksen alaisia sekä heidän läheisiään rangaistusaikana ja sen jälkeen. Vankila- ja kriminaalityö vie toivon ja armon sanomaa sinne, missä sitä inhimillisesti katsottuna on vähän.

Viitenumero tilille maksettaessa 805 30309

Tuemme paikallisyhdistysten ja -seurakuntien päihdetyöhön liittyvää toimintaa järjestämällä koulutuksia, tarjoamalla tietoa ja levittämällä hyviä käytänteitä.

Viitenumero tilille maksettaessa 804 30302

Tarjoamme valmennusjaksoja työelämään pyrkiville nuorille, työttömille ja maahanmuuttajille. Tavoitteenamme kierrätystavaratoreilla on turvallinen, avoin ja kannustava ilmapiiri.

Viitenumero tilille maksettaessa 803 30305

Voit tehdä lahjoituksen myös tilisiirtona oheisilla tiedoilla.
Tilitiedot
Tilin omistajaViaDia ry
IBAN (tilinumero)FI34 8146 9710 2808 18
BIC / SWIFTDABAFIHH
Rahankeräyslupa RA/2021/1574 ViaDia ry. Rahankeräyksellä kerättävillä varoilla tuetaan diakonista työtä ViaDia ry:n eri työaloilla jotka ovat: ruoka-aputyö, seniori- ja vanhustyö, monikulttuurinen työ, vankila- ja kriminaalityö, päihdetyö, ViaDia-torien valmentava sekä ohjaava toiminta, vammaistyö ja lapsidiakoniatyö.